Program 2017

Banner

Samarbeidspartnere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

AKK NyhetsmailNyheter
Padleavslutning og åpningsfest for treningsrommet Skriv ut E-post
torsdag 09. oktober 2014 16:47

Onsdag 15.oktober ble det invitert til sesongavslutning og åpningsfest av treningsrommet.

Rundt 15 medlemmer kom. 8 padlet og resten kom etterpå. Ved siden av høytidlig åpning av rommet og roser til alle som hadde bidratt, ble det mimring over noen pizzastykker. Flere padlere hadde med seg bilder og videosnutter (langsom TV).

image01

Her er det vi skrev tidligere:

Vi samles i kajakkene kl. 17.30, padler en kort tur og møtes til mimring over årets sesong over en pizzabit og brus.

Ta med bilder, minnepinne slik at vi kan se litt av det sesongen har bydt på.

Treningsrommet vil bli offisielt åpnet med mulighet for å se hva utvidet medlemskap inkluderer.

Treningsrommet åpner for trening torsdag 16.oktober. Fram til da vil rommet  bli klargjort og nedvasket. Det er ikke tilrådelig å trene der slik det er nå selv om ny dør og lys kom på plass torsdag 9.oktober. Det gjenstår å sette opp vaskelister, plassere utstyret og vaske ned rommet. Nå er det for mye byggstøv i rommet og det er ikke klart før åpningen onsdag kveld.

Sist oppdatert torsdag 16. oktober 2014 17:44
 
Takk for innsatsen så langt Skriv ut E-post
fredag 03. oktober 2014 00:00

Den siste uken (uke40) har det skjedd mye.

Flittige medlemmer malte resten av treningsrommet samtidig som firmaet Stormo la belegg på resten av gulvet. Onsdag kom utstyret. Det er nå montert, men alt er ikke helt ferdig og rommet er ikke klart enda.

Mye av det gamle utstyret er nylakket og ser så godt som nytt ut. Manualstativ er malt, men ikke montert på rett plass. Det skal monters nye lysarmatur i taket. Når alt er i boks, blir rommet klart. Da kommer også ny dør til treningsrommet.

image IMG 1235 

IMG 1236

Dette har vi skrevet tidligere:

Vi må takk for all dugnadsinnsatsen. Det varmer når folket strømmer på og jobben går unna som en lek. I dag lørdag rakk vi to strøk og med det er grovjobben gjort. Det gjenstår forsatt å male det minste rommet, men alt er klart og det er bare å stille opp søndag 28.

Nå er søppel kjørt bort og vi venter på flunkene nytt utstyr. Gledelig at vi kan søke om momsrefusjon for det vi har gjort - motiverende. Eplekaga til Inger var fersk og nydelig. Godt med de ekstra proteinene med krem oppå!

IMG 1195

Sist oppdatert fredag 03. oktober 2014 18:10
 
Historikk "Fornying av treningsrommet" Skriv ut E-post
tirsdag 16. september 2014 13:38

Her er en oppdatering på det som har skjedd til nå.


I uke 40 (skolens høstferie) kom  utstyret på plass og ble montert. Noe gjenstår fortsatt (uke 41), blant annet nye lysamatur samt ny inngangsdør. Det skal også inn et luftaggregat som skal gi bedre luft i treningsrommet. Dette vil bli ettermontert i løpet av høsten.

Tidligere har vi skrevet:

Sett av  onsdag 1.oktober kl. 17.00 til bærehjelp av nytt utstyr til treningsrommet. Jo flere som stiller, desto mindre jobb på hver enkelt.

Neste og siste dugnad blir onsdag i uke 40, dvs. onsdag 1.oktober, da kommer utstyret som skal erstatte og supplere det vi har fra før. Da trenger vi løftehjelp.

Lørdag 27. og søndag 28. september ble treningsrommet malt og klargjort for den siste innsatsen fra guøvleggerne. Takk for flott innsats, nå får vi lyse og trivlige treningslokaler.

IMG 1193 IMG 1194

Lørdag 20.september hadde vi dugnad hvor vi fjernet det som var mulig å fjerne i treningsrommet. Det kommer en konteiner til avfallet. Det som ligger på utsiden vil bli fjernet. Dersom du trenger teinelodd, benytt anledningen nå. Takk til alle som bidro. Det gjorde jobben enklere og mindre slitsom til tross for at det ble løfter hundrevis av kg.

Det kommer henvendelser om framdriften i prosjektet. Nå har brikkene falt mer eller mindre på plass. Her er en foreløpig plan:

TRIMROMMET ER STENGT I UKE 38 OG 39, DVS. FRA TORSDAG 18.SEPTEMBER. BEKLAGER, MEN DET BLIR TIL DET BEDRE!

bilde 2

Uke 38

En snekker som skal kle igjen døra inn på trimrommet denne uka. Det er også bestilt ny inngangsdør som kommer om ca. en uke.

Til torsdag har Simon tenkt å rive den veggen bak skråbenken. De som ønsker å hjelpe til, er velkommen :)  

Uke 39

Neste uke (uke 39) kommer Stormo og skal legge belegg. Vi må tømme eller flytte over apparatene fordi belegget kunne ikke legges på en dag - det må tas over to runder. Her trengs dugnadsinnsats. Vi kommer tilbake med tidspunkt. Det bør vel fortrinnsvis skje lørdag 20.september kl. 10.00. Fint med arbeidskake, så stiller styret med drikke. Fellespadling etterpå?

Hilsen Styret

 Gammeldoor

Sist oppdatert lørdag 04. oktober 2014 10:06
 
Det koker på brygga Skriv ut E-post
søndag 15. juni 2014 16:37

Sild, sei og markrell boltrer seg rundt bryggeanlegget vårt!

Sist oppdatert søndag 15. juni 2014 16:41
 
Kurssesongen er i gang Skriv ut E-post
torsdag 05. juni 2014 21:36

Det har vært en vellykket kurshelg på Merdø og i dag torsdag 5.juni var det kursaktivitet på utsiden av klubben. Under Rune Bø sin kyndige ledelse ble det møte med det våte element gjennom kameratredning og andre våte aktiviteter.

Foto Frode Stiansen Foto Frode Stiansen 2014

Flere bilder ser du her

Interessert i kurs, ta kontakt med kursansvarlig via denne epostadressen. mailto: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

Sist oppdatert torsdag 05. juni 2014 21:47
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 2 av 4
Norwegian English French German Portuguese Spanish

Grasrotandelen

Banner

Faste tider

Bading på Stinta

Badesesongen er i gang! Hver fredag kl. 20.00 kan du bli med AKK på Stinta.

Tilbudet er gratis for alle medlemmer. Det er påbudt med badehette.

Kontaktperson AKK Inger 911 87 828.

 
Onsdagsturer

Vi starter opp igjen med onsdagsturer 2.august. Ønsker alle våre medlemmer en super sommer!