Program 2017

Banner

Samarbeidspartnere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

AKK NyhetsmailNyheter
AKK-padler tok medalje i Tour de Gudenå 2011 Skriv ut E-post
onsdag 14. september 2011 07:40

Frode Stiansen deltok som eneste padler fra AKK i årets Tour de Gudenå, ett av verdens største marathonløp i kano og kajakk. AKK har også tidligere vært representert i TdG med svært gode resultater, og Frode kunne selvsagt ikke være noe dårligere. Innsatsen resulterte i en imponerende bronsemedalje  havklassen! Vi gratulerer!

En mer utfyllende beskrivelse av løpet finner dere på Frode Stiansens bloggverden. Kanskje flere lar seg inspirere til deltagelse neste år?

 
NY BOK: Padleguide for Aust-Agder Skriv ut E-post
torsdag 20. november 2008 12:51

Da er det endelig klart for salg av "Padleguide for Aust-Agder". I fjor kom "Padleguide for Vest-Agder" ut i et samarbeid mellom adrenaline.no og Vest-Agder Fylkeskommune. Denne gangen gir adrenaline.no ut boken alene, men har mange støttespillere med på laget. Aust-Agder Fylkeskommune er den desidert største blant disse.

 

Den nye guiden er på 228 sider, og er bygget opp på samme måte og i samme format som boken til Vest-Agder fylke. Kommunene Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand og Risør er gjennompadlet, og underveis er det merket av godt over 200 leirplasser. Fyrene har denne gangen fått utvidet plass, og jeg har prøvd å ta enda bedre bilder! Eksempler fra boka ligger på websidene.

 

Nye websider på http://www.padleguiden.no/ ble klar for to minutter siden, og bok kommer i morgen før klokken 12. Bestillinger effektueres fortløpende, og de aller raskeste med å bestille kan ha bok allerede på lørdag! Smiley

 


Sist oppdatert torsdag 04. desember 2008 10:18
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 4 av 4
Norwegian English French German Portuguese Spanish

Grasrotandelen

Banner

Faste tider

Bading på Stinta

Badesesongen er i gang! Hver fredag kl. 20.00 kan du bli med AKK på Stinta.

Tilbudet er gratis for alle medlemmer. Det er påbudt med badehette.

Kontaktperson AKK Inger 911 87 828.

 
Onsdagsturer

Vi starter opp igjen med onsdagsturer 2.august. Ønsker alle våre medlemmer en super sommer!