Program 2017

Banner

Samarbeidspartnere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

AKK NyhetsmailNyheter
Lederen har ordet 2015 Skriv ut E-post
tirsdag 28. januar 2014 19:44

Under konstruksjon

Sist oppdatert onsdag 11. mars 2015 19:36
 
Ny treningstid på sirkeltrening Skriv ut E-post
søndag 12. januar 2014 18:48

Vi er i gang med sirkeltrening på onsdager. Vi starter kl 19.30 denne våren.

Håper vi sees.

Hilse Inger og Trine-Lise.

 
Telemarkspadlern 2013 Skriv ut E-post
søndag 22. september 2013 18:41

Bronseplass til en frisk og uthvilt Morten Padler Paulsen og 4.plass til Helge Olaf Bergemann, er den korte oppsummeringen av årets Telemarkspadleren 2013.

For fire Arendalspadlere gikk løpet fra Notodden Industripark til Nordsjø ferieland på Akkerhaugen i Telemark.

Morten Paulsen på pallenDet ble en motvindsregatta dette året i motsetning til den sterke vinden i ryggen året før. De fleste padlerne drømte nok om en rask siste-mil, men det var ikke så mye strøm som en har opplevd tidligere år. 

Det ble soleklar totalseier til Mira Verås Larsen og vinnerne i herreklassen ble Tore Nilsen fra Søgne. Helge og Morten kunne lite gjøre med de to i tet, men gikk sterkt ut og hadde los på 2.plassen. Det var Helge som startet jakten på denne plassen, men mot slutten ebbet kreftene ut for kraftkaren. Da kom både Morten og karen som til slutt endte på 2.plass.  De hadde krefter mot slutten og kan styrke seg på flotte premier i form av eplesider fra Telemark. Både Frode Stiansen og Magnar Heggernes endte blant den beste tredjedelen av padlerne og fikk et flott spesial-drammeglass i premie.

Dette var den fjerde utgaven av Nye Telemarkspadlern. Over 100 deltakere møtte til dyst og enkelte deltok på grilling med en flott trylleoppvisning på kvelden. Pengepremier og to uttrekks-kajakker var blandt et rikholdig premiebord hvor alle deltakerne stilte likt så lenge de hadde gjennomført.

Arrangementet inngår i rekken av flotte arrangement og vi som deltok håper flere vil sette av 3. helg i september neste år til dette løpet.

En lur idè å ta med seg var bruktmarkedet. Mange fikk kjøpt bruk utstyr til en eventylig billig penge. Bakt "Jople" (bakt potet) var del av bevertningen etter løpet foruten deilige epler fra Telemark.

alt  alt 

Sist oppdatert søndag 22. september 2013 19:54
 
Medaljefangst i Danmark Skriv ut E-post
tirsdag 17. september 2013 18:42

Det ble edelt metall til to av fem AKK-padlere på Tour de Gudenå 2013. Etter 120km over to dager kunne Kristian Hermansen og Thomas Hestvold klatre opp på henholdsvis trinn 2 og 3 på pallen. Tiden til Kristian er trolig den beste en Arendalspadler har levert på det lange løpet og Thomas var ikke langt unna han heller.

Drømmen om å komme under 10 timer på denne marathonen brast i motvinden over Tange Sø. Da sto kulingen rett i mot og farten sank fra nærmere 13 km/t til skarve 7. I lunt farvann gikk farten raskt opp igjen og målet i Randers nærmet seg åretak for åretak.

Med base på Silkeborg Vandrehjem gikk første etappe på nærmere fem mil fra Skanderborg, over den beryktede Mossø til Ry. Der var det pålagt pause før løpet fortsatte til Silkeborg med utsikt til Himmelbjerget underveis. Det viste seg raskt at det ikke var rekordføre, men tidene var gode og AKK-padlerne lå i synsvidde fra hverandre over de siste sjøene.

Etter en bedre bankett på Silkeborg vandrehjem, startet løperne, som nå var redusert til fire, i otta fra Vandrehjemmet. Oppvarmingen gikk til startstreken på Silkeborg Langsø. Der ventet 70 km og to innlagte pauser. At det ble mot- og sidevind var noe værmeldinga ikke hadde meldt. Men, slik ble det og det var deilig å ha lagt Tange Sø bak seg etter 33 km og den innlagte pausen der. 

I Tange venter en 40 minutters innlagt pause. Den utnyttes godt, selv om det ble en kjøiig opplevelse for alle. Regn og blåst gjorde det surt. 23 km nærmere Randers ligge neste stopp Langå. Der er det innlagt en 20 minutters pause før de 14 siste kilometerne til målseglet i Randers. Da har den gjennomsnittlige slitt seg gjennom mellom 50 og 60 000 åretak. 

Belønningen ble en god medaljefangt, en marathon-trøye og deilig dansk mat i teltet.

TDG 2013070TDG er gjerne sesongens mål for mange padlere. Noen kommer godt forberedt med over 2000km i båten, mens andre dobbler årets km-statistikk. På startstreken og underveis møter man gamle kjenninger. En opplever god sportsånd. Hjelper konkurrenter av med gress på både baug og ror og man sleper noen bak seg på hekkbølgen, eller drar nytte av andres og bytter på å dra. Det kan bli lange kilometre dersom man blir padlene aleine og det tar på psyken, den kanskje farligste fienden på slike lange og tidevis monotone løp. 

Vi kunne ikke ha deltatt dersom vi ikke hadde hatt en ypperlig stab i biler på land. Vi padler 5 mil den ene dagen og 7 mil den neste. Våre lagledere må holde ut med oss der vi kommer slitne og gretne til de innlagte pausene. Været er like surt for dem som for oss og da er det godt med den oppmuntringen de gir oss. Støtten på land er uvurderlig. Likedan er klappet på skulderen fra konkurrentene og andre man har blitt kjent med gjennom årene.
TDG 2013178

Nå gjenstår det å se om dette ble det siste to-dagers løpet til TDG. Sterke krefter vil ha det til et endags-løp over 9 mil. Det håper ikke vi. Vi ønsker dessuten at det kan bli en egen surfski/havracerklasse og ikke en stor Seakayak-klasse som i dag. Det er urettferdig for dem som sliter seg gjennom de 12 mila i store og tunge plastbåter.

Sist oppdatert tirsdag 17. september 2013 19:37
 
Sirkeltrening vinteren 2013 Skriv ut E-post
onsdag 26. desember 2012 14:02

Vinterens sirkeltrening har vært flittig besøkt, og etter ønske fra dere starter vi opp på nytt allerede onsdag 2. januar. Det blir kalakkrelatert trening i gymsalen på klubben hver onsdag fremover mot våren. Velkommen til nye og gamle deltagere, det er plass til enda flere!

 
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>

Side 3 av 3
Norwegian English French German Portuguese Spanish

Grasrotandelen

Banner

Faste tider

Bading på Stinta

Badesesongen er i gang! Hver fredag kl. 20.00 kan du bli med AKK på Stinta.

Tilbudet er gratis for alle medlemmer. Det er påbudt med badehette.

Kontaktperson AKK Inger 911 87 828.