NY MEDLEMSKONTINGENT Skriv ut E-post
onsdag 09. mars 2016 20:57

NY MEDLEMSKONTINGENT

Vi sender i dag ut kontingenter for 2016. Nytt i år er at alle får tilgang til styrketreningsrom ved vanlig medlemskap og familiemedlemskap.

Dette er et årsmøtevedtak og skal innføres for en prøveperiode på 1 år, for å se om det vil øke aktiviteten i klubben og på styrketreningsrommet. Styret vil gjøre oppmerksom på at bruk av styrkerom er ment som et tilbud til padlere og ikke til nye medlemmer som kun har tenkt å trene styrke.

Prisene er:

Vanlig medlemskap kr 650,-

Familiemedlemskap kr 950,-

Dette er svært gunstige priser, og vi vil gjøre oppmerksom på at styrketreningsrom vaskes på dugnad. Det er derfor viktig at alle vasker bort svette og legger utstyr tilbake på sine rette plasser.

Det vil bli lagt inn tilgang til styrketreningsrom på alle brikker.

NB Alle som har nøkkelkort til kajakk-garasjen, må ta vare på nøkkelkortet. Det kommer ikke noe nytt. Dersom man mister en brikke, må man betale kr 50,-.

Julepadling 20.12.2015 Skriv ut E-post
søndag 13. desember 2015 14:07

Juletur søndag 20.12.2015.

AKK arrangerer juletur til søndag. Vi starter fra brygga kl 12.00. Det blir en forholdsvis kort padletur, med mest vekt på det sosiale denne dagen. Vi er selvsagt nøye med bekledning på denn tiden av året, og det er helst tørrdrakt som gjelder.

Alle pleier å ha nisselue.

Etter padleturen, blir det servering av gløgg og div. på brygga.

Vi setter på badstua, så det er muligheter for de som ønsker å ta årets siste bad, med påfølgenede badstu.

Vi oppfordrer så mange som mulig til å ta turen ned til brygga, enten man vil padle etter ei.

Vi stiller opp uansett vær.

Spørsmål kan rettes til turleder Inger Bergmann 911 87 828.

Sist oppdatert søndag 13. desember 2015 14:18

Julepadling Skriv ut E-post
søndag 13. desember 2015 13:50

Julepadling søndag 20.desember.

AKK arrangerer juletur til søndag. Avreise fra brygga kl 12.00. Det blir en forholdsvis kort padletur, med mest fokus på det sosiale denne dagen. Vi må være nøye med bekledning på denne tiden av året, så det bør være tørrdrakt som gjelder.

Alle pleier å ha nisselue!

Etter turen, blir det servering av gløgg og div. på brygga.

Vi setter på badstua, så det er mulig å ta årets siste utebad, med påfølgende badstu.

Vi oppfordrer mange til å ta turen ned på brygga, enten du vil padle eller ei.

Spørsmål kan rettes til turleder Inger Bergmann 911 87 828.

Rekefest 2015 Skriv ut E-post
mandag 27. juli 2015 16:13

REKEFEST 2015

AKK arrangerer rekefest lørdag 15. august kl 18.00 på klubbhuset. Vi dekker på veranda, så sant været er bra. Hvis ikke blir det inne.

Vi serverer reker m/tilbehør og kake og kaffe senere på kvelden. Alle må ta med ønsket drikke selv.

Alle medlemmer m/følge er velkommen. Også alle som har deltatt på AKR er selvsagt velkommen.

Du melder deg på ved å betale inn kr 200 til konto 2801 23 75672 (merk med navn) innen onsdag 12.august.

Denne rekefesten er blitt en tradisjon i klubben og vi håper mange vil hygge seg sammen med oss.

Hilsen festkomiteenVidar K ( 950 61 493), Inger B (911 87 828) Trine-Lise og Tordis.

Sist oppdatert mandag 27. juli 2015 16:18

Hva skjer i juni Skriv ut E-post
tirsdag 16. juni 2015 05:41

Hva skjer i juni !

Barnegruppa

Barnegruppa har begynnt sin trening. I år er det tirsdager som er dagen for dette.

Kontaktperson Vidar Roskifte : Tlf 41 30 77 66 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Onsdagsturene er godt i gang og vi har vert fra 5 til 10 deltagere på turene hittil.

Førskommende onsdag 17.6 er det reddningsteknikker som står på programmet. Ta på tøy som tåler å bli vått og som

er varmt. Ta gjerne med ett håndkle og noe varmt å drikke. Turleder : Rolf Aage tlf 94 24 56 83

Neste onsdag 24.6 skal vi på en koselig vårtur opp rånakanalen. Da er det avreise fra klubben kl 17:00

Vi laster kajakkene på henger og kjører til kommunebrygga på Eydehavn. De som ønsker det kan møte der ca 17:15 men de

må selv sørge for å ha med kajakk. Hvis været tillater det blir det grilling underveis. Det pleier å bli en kjempefin tur og turlederen

denne gang er også kjempefin :-) Inger Bergmann tlf 91 18 78 28

Låsesystem

Låsesystemet er nå skiftet ut og brikker skal brukes.

Dere som har nøkkelkort til privat båthall skal fortsatt bruke disse. Ikke kast !!

Hisøya rundt

I år blir løpet arrangert lørdag 15 august. egen innbydelse kommer snart.

Vi ønsker at alle som har mulighet til å hjelpe til under løpet tar kontakt.

Vi trenger båter til å passe på deltagere og lede dem på rett vei.

Vi trenger kaker (klubben betaler 50 kr. pr. kake) og en grillansvarlig.

I år blir det også fest på kvelden da dette ble sterkt etterspurt i fjor, dette håper vi festkomiteen står for.

Til alle som kan hjelpe ta kontakt med Rolf Aage tlf 94 24 56 83.

Ønsker dere alle en fortsatt god vår og sommer, kos dere på vannet og

bruk vest og vett.

Hilsen Rolf Aage