Arbeidsgrupper - Klubbtøy & ny WEB Skriv ut E-post
mandag 06. november 2017 15:47

På siste styremøte i AKK ble det besluttet å nedsette to arbeidsgrupper og vi søker nå medlemmer som kunne tenke seg å bidra.

• Klubbtøy
    • Utarbeide forslag til type plagg, design, innhente tilbud osv.
  • Ny hjemmeside AKK
    • Ny hjemmeside vil ta utgangspunkt i WordPress hvor det finnes maler etc. som kan benyttes. Design, kvalitetskontroll på innhold osv.

Kunne du tenke deg å bli med i en av disse arbeidsgruppene? Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen med hvilken gruppe du har lyst til å delta i.

SVØMMIMG Skriv ut E-post
mandag 17. april 2017 22:11

SVØMMING

Det blir ikke svømming fredag 21.april, grunnet livredderkurs.

Vi har svømming fredag 28.april.

Vi har svømming fredag 5 mai, med noe redusert plass, grunnet introkurs.

Vi har svømming fredag 12 mai.

Vi har siste svømming fredag 19.mai , med mulighet for en avslutning, hvis noen viser interesse.

Dersom det er spørsmål, kontakt Inger mobil 911 87 828.

NY MEDLEMSKONTINGENT Skriv ut E-post
onsdag 09. mars 2016 20:57

NY MEDLEMSKONTINGENT

Vi sender i dag ut kontingenter for 2016. Nytt i år er at alle får tilgang til styrketreningsrom ved vanlig medlemskap og familiemedlemskap.

Dette er et årsmøtevedtak og skal innføres for en prøveperiode på 1 år, for å se om det vil øke aktiviteten i klubben og på styrketreningsrommet. Styret vil gjøre oppmerksom på at bruk av styrkerom er ment som et tilbud til padlere og ikke til nye medlemmer som kun har tenkt å trene styrke.

Prisene er:

Vanlig medlemskap kr 650,-

Familiemedlemskap kr 950,-

Dette er svært gunstige priser, og vi vil gjøre oppmerksom på at styrketreningsrom vaskes på dugnad. Det er derfor viktig at alle vasker bort svette og legger utstyr tilbake på sine rette plasser.

Det vil bli lagt inn tilgang til styrketreningsrom på alle brikker.

NB Alle som har nøkkelkort til kajakk-garasjen, må ta vare på nøkkelkortet. Det kommer ikke noe nytt. Dersom man mister en brikke, må man betale kr 50,-.

Julepadling 20.12.2015 Skriv ut E-post
søndag 13. desember 2015 14:07

Juletur søndag 20.12.2015.

AKK arrangerer juletur til søndag. Vi starter fra brygga kl 12.00. Det blir en forholdsvis kort padletur, med mest vekt på det sosiale denne dagen. Vi er selvsagt nøye med bekledning på denn tiden av året, og det er helst tørrdrakt som gjelder.

Alle pleier å ha nisselue.

Etter padleturen, blir det servering av gløgg og div. på brygga.

Vi setter på badstua, så det er muligheter for de som ønsker å ta årets siste bad, med påfølgenede badstu.

Vi oppfordrer så mange som mulig til å ta turen ned til brygga, enten man vil padle etter ei.

Vi stiller opp uansett vær.

Spørsmål kan rettes til turleder Inger Bergmann 911 87 828.

Sist oppdatert søndag 13. desember 2015 14:18

Julepadling Skriv ut E-post
søndag 13. desember 2015 13:50

Julepadling søndag 20.desember.

AKK arrangerer juletur til søndag. Avreise fra brygga kl 12.00. Det blir en forholdsvis kort padletur, med mest fokus på det sosiale denne dagen. Vi må være nøye med bekledning på denne tiden av året, så det bør være tørrdrakt som gjelder.

Alle pleier å ha nisselue!

Etter turen, blir det servering av gløgg og div. på brygga.

Vi setter på badstua, så det er mulig å ta årets siste utebad, med påfølgende badstu.

Vi oppfordrer mange til å ta turen ned på brygga, enten du vil padle eller ei.

Spørsmål kan rettes til turleder Inger Bergmann 911 87 828.

<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 1 av 4