Kajakkoversikt
  • Havkajakk   ( 5 Artikler )

Når det kommer til turkajakker finnes det havkajakk og skjærgårdskajakker. Havkajakken skiller seg fra skjærgårdskajakken ved at den har en skrogform som er bedre egnet i bølger, og at du kan foreta eskimorulle med den. Skal du padle i tøffe værforhold, bør du velge en havkajakk. I en havkajakk vil du kunne ta med deg mer bagasje enn i en skjærgårdskajakk. Det er som regel 2 eller 3 dekksluker og vanntetterom på en havkajakk.

Havkajakker

• Surfski   ( 2 Artikler )
  • Skjærgårdkajakk   ( 3 Artikler )

Skjærgårds- og turkajakken har store cockpiter som gjør at man faller ut av kajakken ved et velt. Både skjærgårdskajakken og havkajakken kan være utstyrt med skott og dekksluker. I en skjærgårdskajakk vil du som i havkajakken kunne ta med deg noe bagasje, men ikke på langt nær så mye som i havkajakken. En skjærgårdskajakk har som regel bare ett vanntett rom bak cockpiten.

Coastliner

Turracer
  • K2 og K4 kajakker   ( 8 Artikler )
    K2-kajakker