Program 2017

Banner

Samarbeidspartnere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

AKK NyhetsmailInformasjon
Grasrotandelen Skriv ut E-post
torsdag 12. mars 2009 11:13

Vil du gi din støtte til ARENDAL KAJAKKLUBB?

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i ARENDAL KAJAKKLUBB! 

Sist oppdatert tirsdag 01. mars 2011 22:32
Les mer …
 
Nye sikkerhetsrutiner i Arendal Kajakklubb Skriv ut E-post
onsdag 24. desember 2008 11:41

Arendal Kajakklubb innfører nye rutiner for å ivareta og forebygge sikkerheten i klubben. Målet er å ha mer oversikt og kontroll over klubbens virke på en sikker måte, samt tydeliggjøre viktigheten av dette overfor klubbens medlemmer.

Sist oppdatert torsdag 08. januar 2009 11:23
Les mer …
 
AKK in English Skriv ut E-post
onsdag 13. februar 2008 23:21

Arendal Kayak Club is located on the southern coast of Norway, about 70 km North-East of Kristiansand (nearest airport). The clubhouse is located about 1 km west of the town centre not far from the outlet of Nidelva River, and contains storage facilities for Kayaks, gym and showers/locker rooms. We are very lucky to have more than 35 kayaks, paddles and spray skirts that can be used by our members all year round.

Sist oppdatert torsdag 02. februar 2012 15:34
Les mer …
 
Kajakkturer med utgangspunkt fra klubbhuset Skriv ut E-post
onsdag 13. februar 2008 22:50

Hisøy rundt
En flott tur på 13 km hvor man kan oppleve litt av hvert. Elva med sine smale løp, koselige krinkler og kroker som bukter seg fram. Åpen sjø med fine badeplasser og mye båtliv. Her kan det være vindstille og flatthav, men også mye vind og stor bølger. Spesielt fra Havsøya og inn mot Galtesund kan det være en del dønninger. Man skal merke seg at det kan være en del strøm i elvas utløp.

Sist oppdatert tirsdag 12. august 2008 10:08
Les mer …
 
Klubbplan Skriv ut E-post
mandag 28. januar 2008 14:30

Denne strategiske planen skal danne grunnlaget for driften av Arendal kajakklubb for 2011 - 2015. Planen skal være et styringsverktøy for klubbens styre, og ikke minst skal den være med på å bevisstgjøre det enkelte medlem på hva klubben står for og hvor vi vil i fremtiden. 

Planen er til bruk for styret, aktivitetsansvarlige og medlemmer i Arendal Kajakklubb (AKK), og har til hensikt å gi den enkelte trygghet i forhold til sitt engasjement i klubben - og derved større muligheter for å lykkes. Planen skal også gi kontinuitet i driften uavhengig av hvem som til enhver tid sitter i klubbens ledelse. En målsetting er at planen skal bli kjent blant klubbens medlemmer, at den utvikles på basis av medlemmenes engasjement og klubbens utvikling. I tillegg er et mål at klubbens medlemmer identifiserer seg med planens innhold. Planen skal revideres hvert år for evaluering av innhold i forhold til klubbens aktiviteter og oppnådde mål/videre mål. Forslag til endringer i klubbplanen må være styret i hende senest 14 dager før årsmøtet.

Årsplanen finner du her (PDF-format) 

(Du trenger Adobe Acrobat Reader for å se dette dokumentet.)
adobe reader

Sist oppdatert lørdag 15. februar 2014 17:49
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Siste >>

Side 6 av 6
Norwegian English French German Portuguese Spanish

Grasrotandelen

Banner

Faste tider

Bading på Stinta

Badesesongen er i gang! Hver fredag kl. 20.00 kan du bli med AKK på Stinta.

Tilbudet er gratis for alle medlemmer. Det er påbudt med badehette.

Kontaktperson AKK Inger 911 87 828.

 
Onsdagsturer

Vi starter opp igjen med onsdagsturer 2.august. Ønsker alle våre medlemmer en super sommer!