Vi starter "TRENING FOR ALLE" Skriv ut E-post
lørdag 13. mai 2017 14:04

Mandag 15.mai starter vi med vårt nye tilbud "Trening for alle"

Ønsker du å bli bedre til å padle kan dette være en god anledning. Første trening er det balanse som er i fokus. Vi tar en kort gjennomgang av øvelsene vi skal trene på ved klubbhuset. Vi demonstrerer også noen teknikker som gir bedre balanse. Deretter padler vi til stranda på Tangen hvor det er grunt vann slik at vi unngår bading når vi øver.

Treningene er lagt opp etter padleforbundets våtkortstige. Vi gir derfor grunnkurs flattvann til deltagere som gjennomfører treningene.

Arendal kajakklubb arrangerer grunnkurs både i flattvann og hav. Forskjellen er enkelt forklart: hav er tur/friluftsliv, og flattvann er trening og konkurranse. Farvann og bølger har ingen betydning for hvilke kurs man bør velge.

Alle medlemmer i kajakklubben er velkommen.

Treningen starter fra klubbhuset kl 18:00.Kontaktperson Kristian Hermansen, m.97565371

Sist oppdatert lørdag 13. mai 2017 14:07