NY MEDLEMSKONTINGENT Skriv ut E-post
onsdag 09. mars 2016 20:57

NY MEDLEMSKONTINGENT

Vi sender i dag ut kontingenter for 2016. Nytt i år er at alle får tilgang til styrketreningsrom ved vanlig medlemskap og familiemedlemskap.

Dette er et årsmøtevedtak og skal innføres for en prøveperiode på 1 år, for å se om det vil øke aktiviteten i klubben og på styrketreningsrommet. Styret vil gjøre oppmerksom på at bruk av styrkerom er ment som et tilbud til padlere og ikke til nye medlemmer som kun har tenkt å trene styrke.

Prisene er:

Vanlig medlemskap kr 650,-

Familiemedlemskap kr 950,-

Dette er svært gunstige priser, og vi vil gjøre oppmerksom på at styrketreningsrom vaskes på dugnad. Det er derfor viktig at alle vasker bort svette og legger utstyr tilbake på sine rette plasser.

Det vil bli lagt inn tilgang til styrketreningsrom på alle brikker.

NB Alle som har nøkkelkort til kajakk-garasjen, må ta vare på nøkkelkortet. Det kommer ikke noe nytt. Dersom man mister en brikke, må man betale kr 50,-.