Padlesamling på Merdø 2015 Skriv ut E-post
torsdag 14. mai 2015 00:00

Padlesamling på Merdø 29.5. – 31.5.2015

Grunnkurs: 8 timer lørdag og 8 timer søndag og passer for alle padlere. Fin måte å bli trygg i kajakken på. Vi går gjennom enkle elementære teknikker for å bli en bedre padler.

Klubben tilbyr by CinemaPlus-3.2c"> gratis lån av kajakk og padleutstyr. Se egen informasjon når det gjelder tørrdrakter.

Pris: Kr 2.000 for ikke-medlemmer inkl. medlemsavgift (650) og 1.400 for medlemmer.

Kursinstruktører: Inger Bergmann og Trine Lise Knutsen

Minimum antall deltakere : 4 stk.

Teknikkurs: 8 timer lørdag og 8 timer søndag. Man må ha gjennomført grunnkurs. Dette er et meget lærerikt by CinemaPlus-3.2c"> kurs, der vi får mer grundig innføring i tekniske ferdigheter.

Vi regner her med at deltaker stiller med egen båt. Ta ev. kontakt om du trenger å by CinemaPlus-3.2c"> låne båt. Vi regner også med at deltaker stiller med kajakk, padleutstyr og tørrdrakt. Sikkerhetsutstyr som hjelm og liner med mer stiller kajakklubben med.

Det er plass til 8 stk på kurset. Vi pleier å praktisere at de som er tidligst ute, får plassene.

Kursinstruktører: Oppdateres

Minimum antall deltakere : 4 stk.

Tørrdrakter: Alle som skal delta på kurs må ha med tørrdrakt. Vanntemperaturen på denne tiden tilsier det. Det har tidligere vært benyttet våtdrakt, men dette er i kaldeste laget. Klubben eier ingen tørrdrakter og det er forholdsvis vanskelig å få leie dette. Deltakerne må dermed i utgangspunktet ordne dette selv, samt dekke kostnaden ved dette.

Vi har fått tips om at Padlespesialisten på Stoa leier ut tørrdrakter, så dersom noen fremdeles mangler dette, by CinemaPlus-3.2c"> ta kontakt med Padlespesialisten direkte!

Overnatting/mat:

Vi overnatter fra fredag til søndag. Klubben stiller med to store lavvoer. Deltakerne har selv med alt av mat og drikke. Klubben stiller med griller. Ellers er det toalett og vann der ute.

Klubben vil være behjelpelig med transport frem og tilbake.

Arrangerte padleturer:

Vi vil stille med turleder både lørdag og søndag. Alle kan overnatte og være med hele helgen, uten at det koster noe. Det er ikke nødvendig by CinemaPlus-3.2c"> å melde seg på, men hyggelig for oss å vite litt om hvor mange vi blir, så send oss gjerne en melding.

Rullekurs

Det vil i år bli arrangert gratis rullekurs. De som ønsker dette må selv ha med årepose og en kajakk som er egnet for rulle (havkajakk). Vanntemp. er ikke så høy enda så tørrdrakt er påkrevd. De som ønsker dette kurset bes by CinemaPlus-3.2c"> ta kontakt med Rolf Aage Wildhagen for påmelding. Max 20 stk.

Påmelding : skjer ved å betale inn på klubbens kontonr: 2801 23 75672.

Merk innbetalingen med navn og kurset du skal på ”grunnkurs” eller ”teknikkurs”. Send også en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen "> Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen når du har betalt.

Siste frist for påmelding til by CinemaPlus-3.2c"> kurs er fredag 22.mai.

Spørsmål kan rettes til:

Wibeke Hammarlund 975 87 578 eller Rolf Aage Wildhagen 942 45 683