Kontingent Skriv ut E-post
mandag 28. januar 2008 14:07

Husk å fylle ut innmeldingsskjemaet nøyaktig med ALL informasjon vi spør etter. Det er spesielt viktig med fødselsdato og år for både hovedmedlem og familiemedlemmer. Dette er krav fra NIF.

Våren 2015 gikk man over fra nøkkelkort til nøkkelbrikke. Når kontingenten er betalt og obligatorisk introduksjonskurs er gjennomført, får nye medlemmer tilsendt en brikke som er programmert etter hvilket medlemskap man har. Ved fornyelse av medlemskapet beholder man sin gamle brikke og kode. Nye brikker sendes normalt ut ca en uke etter mottattbetaling. I ferier kan det ta noe lengre tid. Betal derfor i god tid før du skal ut og padle.

Ungdom >15 200 kr (kun ungdomsgruppa)
Ordinær medlem 750 kr (padling)
Familie 1050 kr (padling)
Ordinær medlem 1000 kr (styrke + padling)
Familie 1500 kr (styrke + padling familie)
Barn 200 kr (til og med 14 år, gjelder i forbindelse med barnekurs)

Betaling gjøres til kontonummer: 2801.23.75672. Kontingenten inkluderer ikke forsikring.

Familie: Ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 18 år (lik adresse)

Som medlem må du rette deg etter klubbreglene. Merk at nedre aldersgrense for bruk av treningsrommet er 16 år (må fylle 16 det året du tegner medlemskap). For medlemer som ønsker å bruke styrkerommet må også egen avtale signeres før nøkkelkort sendes ut.

Sist oppdatert fredag 27. januar 2017 14:39