TRENINGSGRUPPA – LEDER Skriv ut E-post
fredag 25. januar 2008 12:30

Treningsgruppa er et tilbud i Arendal kajakklubb for deg som ønsker mer fart!

Vi er (foreløpig?) en gjeng på 6 – 8 stk som trener regelmessig med det for øyet å prestere best mulig i turløp. Vi deltar på større og mindre løp både i Norge, Sverige og Danmark. Felles for disse løpene er at de er relativt lange. For å forberede oss best mulig, trener vi regelmessig. Treningen består av kajakkpadling, ergometerpadling (padlemaskin), sirkeltrening, styrketrening mv. Mye av treningen blir gjort individuelt eller parvis, men vi har fellestreninger på vannet i sommerhalvåret.

Er du interessert i å begynne med kajakktrening, enten med tanke på konkurranser, eller bare for å få mer fart? Da er du velkommen til å ta kontakt med undertegnede eller andre i treningsgruppa.

Knut Bjørn Bratteland
Leder i Treningsgruppa/treningsveileder