NPF Nybegynnerkurs Skriv ut E-post
tirsdag 09. juni 2009 14:58

Det ble en stor suksess med NPF nybegynnerkurset som vi hadde i forbindelse med padlesamlingen på Merdø 30-31.Mai. Både før og etter dette kurset er vi blitt spurt om vi skal holde flere nybegynnerkurs. Vi ser at det kan bli vanskelig å arrangere dette kurset før sommeren og vurderer derfor august eller september. For de av dere som ikke kjenner til Våttkort og kursstigen anbefaler jeg dere å lese mer her.

Nybegynnerkurset er ett 16timers kurs som enten holdes i en helg 8x8, eller fire ettermiddager 4x4 (f.eks man-tir og man-tir uken etter). Kurset vil koste 900,- (for medlemmer av AKK) og klubbkajakker vil være tilgjengelig for de som ikke har selv. Dette kurset passer for alle.

Er du interessert i å være med på ett sånn kurs?? Når passer det best? Helg eller ukedager. Vi trenger minst 4-5deltaker for å arrangere, men vi må også sette ett tak på 12stk.

Send oss en mail om dette er av interesse, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller til Julie.

Sist oppdatert tirsdag 09. juni 2009 14:59