Program 2017

Banner

Samarbeidspartnere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

AKK NyhetsmailNPF Nybegynnerkurs Skriv ut E-post
tirsdag 09. juni 2009 14:58

Det ble en stor suksess med NPF nybegynnerkurset som vi hadde i forbindelse med padlesamlingen på Merdø 30-31.Mai. Både før og etter dette kurset er vi blitt spurt om vi skal holde flere nybegynnerkurs. Vi ser at det kan bli vanskelig å arrangere dette kurset før sommeren og vurderer derfor august eller september. For de av dere som ikke kjenner til Våttkort og kursstigen anbefaler jeg dere å lese mer her.

 

Nybegynnerkurset er ett 16timers kurs som enten holdes i en helg 8x8, eller fire ettermiddager 4x4 (f.eks man-tir og man-tir uken etter). Kurset vil koste 900,- (for medlemmer av AKK) og klubbkajakker vil være tilgjengelig for de som ikke har selv. Dette kurset passer for alle.

 

Er du interessert i å være med på ett sånn kurs?? Når passer det best? Helg eller ukedager. Vi trenger minst 4-5deltaker for å arrangere, men vi må også sette ett tak på 12stk.

 

Send oss en mail om dette er av interesse, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller til Julie.

Sist oppdatert tirsdag 09. juni 2009 14:59
 
Norwegian English French German Portuguese Spanish

Grasrotandelen

Banner

Faste tider

Bading på Stinta

Badesesongen er i gang! Hver fredag kl. 20.00 kan du bli med AKK på Stinta.

Tilbudet er gratis for alle medlemmer. Det er påbudt med badehette.

Kontaktperson AKK Inger 911 87 828.

 
Onsdagsturer

Vi starter opp igjen med onsdagsturer 2.august. Ønsker alle våre medlemmer en super sommer!