Tilgang til AKKs klubblokale og utstyr Skriv ut E-post
onsdag 07. januar 2009 14:52

Regler for tilgang til AKK

Våren 2015 gikk man over fra nøkkelkort til nøkkelbrikke. key akk

Når kontingenten er betalt får nye medlemmer brikke som er programert etter hvilket medlemskap man har. Medlemmer som ikke har styrkerom, får heller ikke komme inn dit. Ingen kommer inn i treningssalen som leies ut til andre.

Ved fornyelse av medlemskapet beholder man sin gamle brikke og kode. Ved mislighold kan koden fjernes og man har ikke tilgang til klubbhuset.

Regler fra 2009

Fra og med 1. januar 2009 må alle nye medlemmer få godkjent et introduksjonskurs for å få nøkkelbrikke, og dermed tilgang til klubbens fasiliteter. Kurset er gratis for nye medlemmer. AKK følger kurs gjennom Våttkortstigen til Padleforbundet. Ved gjennomført introduksjonskurs hos oss utleverer vi fra nå av et slikt kursbevis for alle nye medlemmer. Introduksjonskurs er første steg på Våttkortstigen, men i noe utvidet form i AKK (vi inkluderer kameratredning).

Nye og gamle medlemmer har naturlig nok forskjellig bakgrunn. Derfor deler vi opp medlemmene i fire kategorier; type 1-4.

Type 1:

Årets medlemmer som også var medlem forrige år, trenger ikke ta introduksjonskurs hos oss for å få tilgang til klubbens fasiliteter. Men vi anbefaler det, dersom du ikke har introduksjonskurs fra før.

Type 2:

Tidligere medlemmer, men med ett eller flere oppholdsår, som ikke har hatt introduksjonskurs tidligere, må gjennom kurs for å få tilgang hos oss. Disse får dermed utstedt Våttkort introduksjonskurs, samt nøkkelkort.

Type 3:

Tidligere medlemmer, men med ett eller flere oppholdsår, og som har tatt introduksjonskurs i regi av AKK i løpet av de siste 7 årene, trenger ikke ta nytt introduksjonskurs for å få tilgang hos oss.
Merk; disse vil ikke få Våttkortbevis. Dersom det er ønskelig med et slikt bevis, må man melde seg på nytt kurs. Vi kan ikke godkjenne Våttkort bakover i tid, selv om dagens kursopplegg er det samme som tidligere.

Type 4:

Nye medlemmer som har tatt Våttkort introduksjonskurs andre steder, får tilgang hos oss uten vårt kurs.

Hvert kurs har en begrensing på 10 deltakere. Vi følger førstemann til mølla-prinsippet, så vær tidlig ute! Påmelding sendes til Inger Bergmann. Datoer for kurs finner dere her.

AKK har som mål å kunne tilby flere typer kurs internt for våre medlemmer. Vi er allerede godt i gang med å kvalifisere kursholdere på høyere nivå i klubben.

Dette er Padleforbundets Våttkortstige:

Havpadling: Flattvann:
Trinn 1: Introduksjonskurs Introduksjonskurs
Trinn 2: Nybegynnerkurs  Nybegynnerkurs
Trinn 3: Teknikk kurs Teknikkurs
Trinn 4: Aktivitetsleder kurs         Aktivitetslederkurs
Trinn 5: Videregående kurs Trener I
Trinn 6: Veileder Trener II

For mer info om hvert kurs, les her.

Hilsen styret i AKK

Sist oppdatert lørdag 06. februar 2016 13:19