NY BOK: Padleguide for Aust-Agder Skriv ut E-post
torsdag 20. november 2008 12:51

Da er det endelig klart for salg av "Padleguide for Aust-Agder". I fjor kom "Padleguide for Vest-Agder" ut i et samarbeid mellom adrenaline.no og Vest-Agder Fylkeskommune. Denne gangen gir adrenaline.no ut boken alene, men har mange støttespillere med på laget. Aust-Agder Fylkeskommune er den desidert største blant disse.

Den nye guiden er på 228 sider, og er bygget opp på samme måte og i samme format som boken til Vest-Agder fylke. Kommunene Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand og Risør er gjennompadlet, og underveis er det merket av godt over 200 leirplasser. Fyrene har denne gangen fått utvidet plass, og jeg har prøvd å ta enda bedre bilder! Eksempler fra boka ligger på websidene.

Nye websider på http://www.padleguiden.no/ ble klar for to minutter siden, og bok kommer i morgen før klokken 12. Bestillinger effektueres fortløpende, og de aller raskeste med å bestille kan ha bok allerede på lørdag! Smiley

Sist oppdatert torsdag 04. desember 2008 10:18