Program 2017

Banner

Samarbeidspartnere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

AKK Nyhetsmail  • Info

Klubbkveld onsdag 19.april kl. 18:00

Vi samles på klubbhuset i Ormeviga hvor klubbens leder ,Hans Jørgen Mørch, presenterer årets program. AKK har et fullspekket program med flere nyheter!

Har du bilder fra fjorårets turer er det hyggelig om du sender noen til Hans Jørgen (leder@arendalkajakklubb.no) som vil ta det med i sin presentasjon.Vi oppfordrer medlemmene til å stille på klubbkvelden og kom med gjerne med forslag til nye aktiviteter for AKK.

...

Les mer...
NY BOK: Padleguide for Aust-Agder Skriv ut E-post
torsdag 20. november 2008 12:51

Da er det endelig klart for salg av "Padleguide for Aust-Agder". I fjor kom "Padleguide for Vest-Agder" ut i et samarbeid mellom adrenaline.no og Vest-Agder Fylkeskommune. Denne gangen gir adrenaline.no ut boken alene, men har mange støttespillere med på laget. Aust-Agder Fylkeskommune er den desidert største blant disse.

 

Den nye guiden er på 228 sider, og er bygget opp på samme måte og i samme format som boken til Vest-Agder fylke. Kommunene Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand og Risør er gjennompadlet, og underveis er det merket av godt over 200 leirplasser. Fyrene har denne gangen fått utvidet plass, og jeg har prøvd å ta enda bedre bilder! Eksempler fra boka ligger på websidene.

 

Nye websider på http://www.padleguiden.no/ ble klar for to minutter siden, og bok kommer i morgen før klokken 12. Bestillinger effektueres fortløpende, og de aller raskeste med å bestille kan ha bok allerede på lørdag! Smiley

 


Sist oppdatert torsdag 04. desember 2008 10:18
 
Norwegian English French German Portuguese Spanish

Grasrotandelen

Banner

Faste tider

Svømming i Stintahallen

Vi starter opp med svømming fredag 6.januar kl.20.00. Husk badehette!