Program 2017

Banner

Samarbeidspartnere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

AKK Nyhetsmail  • Info

Ny tjeneste for varsel av bølgehøyde

Kystverket og BarentsWatch lanserer i dag fredag 12.mai en tjeneste som varsler bølgehøyde langs hele kysten.

– Bølgevarselet gjør det lettere og tryggere for sjøfarende å navigere i kystområder. Tjenesten er et nyttig både for hurtigbåter, ferger, fritidsbåter og annen kysttrafikk, skriver aktørene i en pressemelding.

Sjekk her!

Les mer...
Siste nytt
Regler for bruk av klubbåter Skriv ut E-post
fredag 08. august 2014 09:57

Det har vært en varm sommer og da kan det være lett å glemme seg.

Klubben har regler for bruk av klubbåten og disse skal følges. Regel 7 sier at det er påbudt med vest.

Som leder i klubben har jeg fått henvendelser om at det er obsertvert padlere i klubbåter uten vest. Jeg har også sett det ved selvsyn.

Dette blir umiddelbart påpekt og brudd på klubbens regler kan få konsekvenser for medlemskapet! Rapporteres det at medlemmer padler ut uten vest, blir dette tatt opp som styresak.

Under er utdrag av regelverket og styret forventer at det følges. Husk at uansett hvor god padler du er, så går du foran som et godt eksempel for de andre i fellesskapet.


Regler for bruk av klubbåter

AKK har en del klubbåter til utlån for medlemmer. Ukyndig bruk kan føre til ulykke, sett deg derfor inn i disse reglene. Disse er laget for å gjøre padlingen sikrere for deg.

  1. Alle som bruker klubbens kajakker skal signere for dette i låneboken før tur. Der skriver man navn, dato, klokke ut/inn, båtnummer og eventuelle skader/defekter på kajakkene.
  2. Er du under 15 år, må du ha med deg en padle-erfaren voksen over 18 år, ved bruk av kajakk.
  3. Det er ikke tillatt å ha med en gjestepadler som ikke er medlem i AKK.
  4. Velg en kajakk som passer ditt ferdighetsnivå. Følg fargekodene som viser kajakkenes stabilitet. Ta også hensyn til vær- og bølgeforhold når du velger båttype.
  5. Forsikre deg om at kajakken er sjødyktig. Sjekk at det ikke er hull i den eller andre skader. Sjekk spesielt at lastelukene har lokk og at disse er tette, samt at skroget er helt. Skader/mangler skal umiddelbart rapporteres i låneboka, eller varsles båthallansvarlig i klubben.
  6. Du må kunne bruke utstyret riktig: ikke tøm kajakk for vann på land (da knekker den). Sitt aldri i båten på land (testing av sits/pedaler/sparkebrett gjøres på vannet). Påse at roret aldri berører brygge/land (legg kajakken på skrå ut over brygga, med akterenden over bryggekanten).
  7. Det er påbudt å bære vest på kroppen under padling.
  8. Etter bruk spyles kajakken og tømmes for vann. Legg den forsiktig tilbake på plass. Alle båter og plassene er nummerert. Legg åre og vest tilbake på plass.
  9. Utlån av kajakker er på dagbasis. Lån utover dette må det avklares med klubbens leder.
 
AKK in English Skriv ut E-post
onsdag 13. februar 2008 23:21

Arendal Kayak Club is located on the southern coast of Norway, about 70 km North-East of Kristiansand (nearest airport). The clubhouse is located about 1 km west of the town centre not far from the outlet of Nidelva River, and contains storage facilities for Kayaks, gym and showers/locker rooms. We are very lucky to have more than 35 kayaks, paddles and spray skirts that can be used by our members all year round.

Sist oppdatert torsdag 02. februar 2012 15:34
Les mer …
 
Kajakkturer med utgangspunkt fra klubbhuset Skriv ut E-post
onsdag 13. februar 2008 22:50

Hisøy rundt
En flott tur på 13 km hvor man kan oppleve litt av hvert. Elva med sine smale løp, koselige krinkler og kroker som bukter seg fram. Åpen sjø med fine badeplasser og mye båtliv. Her kan det være vindstille og flatthav, men også mye vind og stor bølger. Spesielt fra Havsøya og inn mot Galtesund kan det være en del dønninger. Man skal merke seg at det kan være en del strøm i elvas utløp.

Sist oppdatert tirsdag 12. august 2008 10:08
Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 2 av 2
Norwegian English French German Portuguese Spanish

Grasrotandelen

Banner

Faste tider

Bading på Stinta

Badesesongen er i gang! Hver fredag kl. 20.00 kan du bli med AKK på Stinta.

Tilbudet er gratis for alle medlemmer. Det er påbudt med badehette.

Kontaktperson AKK Inger 911 87 828.